Ons proces

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen

Om er voor te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen werken we volgens een aantal stappen. Afhankelijk van het instapmoment doorlopen we bepaalde stappen wel of niet.

Stap 1

Plan van aanpak

Weten waar je aan toe bent is belangrijk voor iedereen. Daarom zorgen we voor een duidelijk plan van aanpak. Hierin komen we met verschillende scenario’s. Jij kiest zelf wat het beste bij je past. Natuurlijk met ons advies.

Stap 2

Kick-off

De aftrap. We gaan beginnen met het uitrollen en bepalen gezamenlijk de nodige acties en prioriteiten.

Stap 3

Implementatie

Dit is het moment dat we overgaan tot concrete acties. Software wordt geïmplementeerd en oplossingen staan gereed.

Stap 4

Go live

Hebben we alles uitgewerkt en getest? We gaan over tot uitrollen. 

Stap 5

Afronden

Na de implementatie is er nog nazorg. Moeten er zaken bijgeschaafd worden, dan is dit het moment.

Neem contact met ons op

We zoeken naar de oplossing die bij je past.

Unieke vraagstukken vergen een unieke aanpak

Diensten

Waar we goed in zijn

Proces verbetering

We geloven dat de ware magie van bedrijfsgroei begint bij de finesse van processen. Wij zijn er trots op dat we niet alleen kijken naar wat je doet, maar ook naar hoe je het doet. Ons team van gepassioneerde experts is toegewijd aan het stroomlijnen en perfectioneren van jouw bedrijfsprocessen, waardoor ze niet alleen efficiënter worden, maar ook veerkrachtiger in het gezicht van verandering. Samen met jou nemen we elk detail onder de loep, van start tot finish, om kosten te verminderen, fouten te minimaliseren en productiviteit te maximaliseren.

Systeem implementatie

We begrijpen de kracht van technologie en zijn we er om je te begeleiden bij elke stap van de digitale transformatie. Onze expertise in systeemimplementatie gaat verder dan alleen het toepassen van software; het omvat het creëren van een naadloze overgang, het optimaliseren van processen en het beheren van gegevensmigraties. Of je nu volledig nieuwe systemen introduceert of je bestaande technologische landschap naar een hoger niveau tilt, wij zorgen ervoor dat je bedrijf voorop blijft lopen in de digitale revolutie.

Verandermanagement

Bij Swyft Consultancy begrijpen we dat de enige constante in het bedrijfsleven verandering is, en wij staan klaar om je door deze dynamische reis te leiden. We weten dat succesvolle verandering niet alleen gaat over het implementeren van nieuwe processen, maar ook over het ondersteunen van mensen in hun aanpassing aan die verandering. We bieden deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team de nieuwe koers omarmt en de vruchten plukt van de verandering. Van training tot het aanpakken van obstakels, wij zorgen voor een vlotte overgang naar een veelbelovende toekomst.

Bekijk onze cases >