Ons verhaal

Van IT-nerds tot IT-consultants

We zien vanuit onze achtergrond dat er vaak zaken op IT gebied niet of slecht geregeld zijn. Dat stoort ons. Kunnen we daar niet iets aan doen? Kunnen we bedrijven niet helpen met de ervaring die we hebben opgedaan? Dat was de reden om te starten met Swyft. 

We merken dat bedrijven wel graag zouden willen automatiseren, maar eigenlijk niet zo goed weten waar te starten. Daar kunnen wij bij helpen. Wij hebben ervaring met software implementatie maar weten ook hoeveel impact dat op de organisatie kan hebben. De software moet wel voor de organisatie werken. 

Als een organisatie geen IT kennis of ervaring heeft, kunnen wij worden ingezet om te helpen. Als sparringpartner, projectleider of als een extra projectlid. 

Dit verhaal helemaal uitgelezen? Je kan ons ook bellen om een keer een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Onze missie

Wij willen bedrijfsprocessen verbeteren met zinvolle IT oplossingen door middel van onze kennis en expertise.

De mensen achter swyft

Ontmoet onze IT-specialisten

Kelly Koomen

IT-consultant

Na een poosje voor verschillende software bedrijven te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Ik merkte dat bij bedrijven de software implementatie een eerste stap naar verbetering is, maar er vaak nog veel meer uit te halen valt. Daarom ben ik begonnen met Swyft. Ik hoop mijn ervaring en expertise te kunnen delen om andere ondernemers te helpen.

Jorrit Vermeulen

IT-consultant

Iets te veel mensen-mens om IT-nerd te zijn :)
Ik vind automatisering van jongs af aan al geweldig. Als klein jongetje achter een i386. Maar na jaren van IT-beheer zag ik vooral een grote uitdaging in hoe mensen de systemen gebruiken. Vaak zijn processen niet duidelijk, of hebben mensen geen idee wat ze aan het doen zijn en waarom. Hier ligt een belangrijke sleutel tot succes! In mijn loopbaan als IT-manager, adviseur en software consultant hield ik altijd aandacht voor de gebruikers. Zij moeten er uiteindelijk mee werken. Maak systemen daarom niet onnodig complex en durf oude patronen los te laten. Ja, veranderingen zijn niet altijd makkelijk, maar als je weet waarom het anders moet, dan ontstaat er begrip en worden IT-projecten weer een succes! Ik kijk er naar uit om binnen jouw bedrijf IT optimaal in te zetten. Als projectleider, sparringpartner, consultant of trainer.

Jop van Klooster

Junior IT-consultant

Op mijn 16e ben ik begonnen met werken bij het accountantskantoor van mijn vader. Hier kwam ik in aanraking met bedrijfsvoering en merkte ik dat er vaak repeterende handelingen werden verricht die gemakkelijk door automatisering verholpen konden worden. Zo is mijn interesse voor het tackelen van IT uitdagingen begonnen. Na het afronden van mijn studie ben ik direct fulltime bij Swyft aan de slag gegaan.