Planning voor horeca

Een planning voor de horeca

Planning voor de horeca geeft heel veel voordelen. Bij een groeiende zaak hoort een groeiend team. Maar je wilt niet dat er meer tijd gaat zitten in de planning en de verloning. Door de horeca personeelsplanning te koppelen aan de loonadministratie is de administratie snel en foutloos geregeld. Bovendien kunnen medewerkers zelf hun eigen loonstroken inzien. Tot slot kan je efficiënter samenwerken met een externe salarisverwerking.

Neem contact met ons op
De klant

Wat betekent een ‘passende’ planning voor de horeca? Wij zoeken alleen oplossingen die echt bij onze klanten passen. Zowel bij de manier van werken als bij de omvang van je organisatie.  We willen dat een planning voor de horeca je echt voordeel gaat geven. Wij hielpen horeca ondernemers met meerdere restaurants in de regio Haarlem- Amsterdam om de systemen te koppelen. Zij werken zowel met vaste krachten als met parttime werknemers. Het is vooral belangrijk dat het inzetten van personeel op de juiste momenten gebeurt om piekdrukte te kunnen opvangen. Het opschalen van personeel kan snel door strakke roosters. Door een kloksysteem wordt elk uur direct verloond in de loonadministratie.

Onze aanpak

Om te starten gaan we de gegevens die gedeeld moeten worden in kaart brengen. Daarna kunnen we de koppeling vrij eenvoudig realiseren. De complexiteit hangt natuurlijk volledig af van het gekozen systeem en de omvang van de organisatie. Wanneer de koppeling actief is, kunnen we de data gaan testen en controleren. Aanpassingen die daaruit voorkomen worden dan direct teruggekoppeld. Dit proces herhaalt zich totdat de data goed verwerkt wordt. Geen enkel systeem heb je in één keer 100% onder de knie. Daarom zijn we achteraf ook betrokken om er op toe te zien dan alle gegevens juist worden verwerkt.

Onze impact

✔️Automatische salarisuren
✔️Nauwkeurige loonstroken
✔️Verlaagde administratiekosten
✔️Hoger rendement

Benieuwd waar we nog meer goed in zijn?

Lees ook hoe wij het maximale uit je data halen via

Business intelligence >